Послуги адвоката з трудових спорів у Києві

Ваші права як працівника було порушено? Потребуєте якісної юридичної консультації з трудових питань та спорів?

Такі суперечки вважаються одними з найскладніших, і через те, що виникають вони досить часто — одними з найпопулярніших причин для звернення до  адвоката з трудового права у Києві.

Послуги юриста з трудових питань у м. Київ

Звернувшись до Андрія Павловича Богомаза — досвідченого юриста з трудових спорів, ви можете розраховувати на таку допомогу:

  • Проведення детальної консультації як у телефоні, так і в онлайн режимі.
  • Фахівець зобов’язується провести ретельний аналіз ситуації та всіх наявних документів.
  • Здійснення переговорів з іншою стороною процесу, що може сприяти мирному врегулюванню конфлікту.
  • Здійснення захисту інтересів клієнта у суді. Якщо домовитися мирно з представником компанії не вийшло, справа вирішуватиметься у судовому порядку. Для його успішного результату фахівець займеться глибоким аналізом усієї ситуації та учасників спору, продумає правильну стратегію поведінки, захистить ваші інтереси та оскаржить неправомірні дії супротивника.
  • Притягнення іншої сторони до відповідальності, внаслідок чого непорядний роботодавець чи співробітник понесуть покарання: адміністративне чи кримінальне, залежно від тяжкості порушення.

Дізнатися докладніше про всі нюанси ведення таких справ та уточнити, скільки коштують послуги адвоката, можна, записавшись на консультацію або зв’язавшись по телефону, який ви знайдете в розділі «Контакти».